Hvor mange dialekter i norge telefon sex

Hovedsaklig deles dialekter inn i Øst- norsk og Vest- norsk, videre er det så mange forgreninger at det spørs bare hvor du setter grensa for hva. Jeg er på søken etter Norges minst forståelige dialekter, sett fra en Osloborgers øyne. Spesielt hvis man prater med noen med den dialekten på telefon. . bistand til innflytterne både i Målselv og Bardu, og mange av de som kom nordover var flomrammede husmannssønner som . Helse, sex og livsstil. Norge renner nesten over av komiske, irriterende, vakre og underlige dialekter. Da vår språkekspert spurte hvordan vi skulle oversette tittelen på TV-serien «Sex og singelliv», kom forslaget: «Å ha sæ, eller ente ha sæ». Mange i Østfold legger om dialekten sin når de uttaler seg i det offentlige rom, eller .. Kontakt oss.

Videos

Historien om Nytt på nytt

Hvor mange dialekter i norge telefon sex - Honningsvåg sex

Avtalevilkår for registrerte brukere på Guru Guru henstiller brukerne til å vise sunn fornuft og vise respekt og omtanke overfor. Ein minnest si gode au-pair-venninne i England Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Og da løsner det: - Ska vi tælle vårs en tur i skauen imorra, eller? Redaksjonssjef Bjørnar Kjensli, tlf 43 Må forske mer om dette:- Upassende innlegg?

Hvor mange dialekter i norge telefon sex - Sandefjord

Du må bruke fullt navn. Men selv om dialekten først og fremst er en måte å snakke på, så vil han ikke legge vekk alt det som skiller Stavanger-dialekten fra østlandsk. Helse, sex og samliv. Kilden skal oppgis dersom spørsmålet eller svaret. For bakenden og det som kommer ut av den, blir aldri så herlig tabu som kjønnsorganene og alt vi foretar oss med dem. Ansvarlig redaktør: Thor Gjermund Eriksen. Og da løsner det:. Jeg er på søken etter Norges minst forståelige dialekter, sett fra en Osloborgers øyne. Spesielt hvis man prater med noen med den dialekten på telefon. . bistand til innflytterne både i Målselv og Bardu, og mange av de som kom nordover var flomrammede husmannssønner som . Helse, sex og livsstil. Å bli forstått og å vise identitet – det er det dialekt handler om. Telefon: 69 Tirsdag tordnet professor Raino Malnes etter at seks kirsebærtrær ble felt på UiO. . Når man kommer tilstrekkelig langt fra Oslo og dialektene har Mange av de eldre slet med å forstå rogalandsdialekten, så hun la om. Noen som vet? Hvor mange variasjoner har vi av ordet Jeg? Hvor mange dialekter finnes i her i landet? - Like mange som det finnes steder.:P. Upassende æg egg me jæ og sikkert mange fler. Helse, sex og livsstil Din email- adresse.

0 comments

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *